zondag 11 mei 2008

Heerlijke vakantie gehad ........

Wat een voorrecht om de achterliggende twee weken vakantie te hebben gehad. Prachtig weer in het Limburgse land en (achteraf) een juist besluit om Limburg en de Euregio eens te verkennen in plaats van de (traditionele) Dordogne. Natuurlijk wordt er dan gewandeld. Dichtbij door het Landschapspark De Graven en wat verder weg door de heuvels rondom Epen en Mechelen.
Daarbij is steevast ons vertrekpunt De Smidse in Epen, een echt wandelaars- en rugzak hotel/restaurant met nog een jaren 50-60 uitstraling. Verder hebben we het Gaiapark bezocht (ook wel Kerkrade Zoo genoemd). Een prachtige dierentuin die met mooi weer uitnodigt om een hele dag in te verblijven (wel waren we na afloop flink verbrand). De foto's getuigen van een mooi dagje uit (echtgenoot Carina en dochter Nicole). Verder de stad Aken (Aachen) bezocht, lekker gefietst, in de tuin gewerkt, van terras en tuin genoten en veel op de buitenkeuken gekookt. Kortom, genoten van 14 dagen zon en vrijheid, zonder verplichtingen.

Morgen is het nog Tweede Pinksterdag. Dan zal ik me toch weer moeten verdiepen in de verdere week die volgt, natuurlijk weer in het Maaslandziekenhuis. Immers de plicht roept ....

Geen opmerkingen: