vrijdag 29 augustus 2008

Orbis Vigor blogt inmiddels ook ........

Orbis Vigor, partner van Orbis medisch en zorgconcern, het concern waar ook het Maaslandziekenhuis deel van uitmaakt, heeft inmiddels een eigen blog op Internet. Orbis Vigor is gespecialiseerd in preventieve gezondheidszorg. De opdrachtgevers van Orbis Vigor zijn vooral bedrijven en instellingen die een gezonde visie hebben op hun belangrijkste kapitaal: hun medewerkers. De directeur van Orbis Vigor, Luc Renierkens, is een weblog gestart met als naam Orbis Vigor Buzz blog. De aankondiging luidt als volgt:

“In de verschillende media wordt veel gepubliceerd over zaken die betrekking hebben op gezondheidsmanagement. Op dit blog wil ik de zaken die ons team opvallend, interessant, schokkend en leuk vindt met u delen.”

Het lijkt erop dat Orbis medisch en zorgconcern hiermee definitief het interactieve Internet, het zognaamde Web 2.0, aan het ontdekken is. Een bijzonder goede zaak. Luc hou vol met je weblog. Ik kan je in ieder geval melden dat onder de bezoekers van mijn weblog zich zeer veel medewerkers van Orbis/Maaslandziekenhuis bevinden. We worden dus gevolgd door de Orbis-gemeenschap. Ikzelf zit nog te wachten op de eerste dokter uit de Orbis-gemeenschap die een weblog start. Dan zijn we definitief een nieuw tijdperk ingetreden. Welke dokter neemt de uitdaging aan……

Luc, veel succes ……

Geen opmerkingen: